Začíná plavecký výcvik 2018

04.01.2018 06:40

Od pátku 16.2.2018 začneme jezdit do bazénu v radlicích na Plavecký výcvik.

Odjezd od školky je v 9.45 hodin. Všechny děti přiveďte do školky v běžném čase. Autobus nás zaveze až před bazén a zase zpátky ke školce. Další lekce jsou vždy každý pátek a bude jich celkem 18. Cena výcviku je 1620,-kč. Cena dopravy je 2380,- kč .

Cena celkem je 4 000,-  a vybírá se hotově ve školce nejpozději do 15.2. 

Dětem dejte s sebou do batůžku: nejlépe župan, popřípadě větší osušku, plavky, plastovou lahvičku s pitím a kapesník. Kdo má delší vlasy, je nutné dát je do culíku a s sebou mít gumovou čepici. Komu je v autobuse špatně, dejte mu kinedryl nebo jiný přípravek a nahlaste to paní učitelce.

Po každém plavání děti navštěvují saunu, ve které se důkladně ohřejí a oschnou, takže ručník nepoužívají na utírání.

Některé zdravotní pojišťovny přispívají dětem na plavecký výcvik. Pokud budete chtít tento nárok uplatnit, informujte mne o tom, když budete odevzdávat peníze. Je nutné vystavit doklad a potvrzení na konkrétní dítě. Po odevzdání peněz již nejdou potřebné doklady zpětně vystavit.

Z plavání se vracíme později, takže děti, které plavou a odcházejí po obědě si vyzvedávejte až ve 13.00 hodin.

Protože nás jezdí letos na plavání málo, není možné, aby děti, které jsou přihlášené na plavání, místo plavání zůstávaly ve školce. Ve školce zůstává jedna paní učitelka s již zcela naplněnou kapacitou jedné třídy. Pokud by děti neměly jet plavat ze zdravotních důvodů, nemohou ani do školky, protože do školky se přijímají pouze zdravé děti. Pokud bude jiný důvod neúčasti na plavání než zdravotní, kontaktujte paní ředitelku kvůli řešení této výjimečné situace.