Začíná hravé lyžování

12.01.2013 15:18

Pokyny pro rodiče

Termín kurzu: 21.1. - 24.1. 2013

Vážení rodiče,

děkujeme Vám zá zájem o projekt Hravé lyžování. Pro hladký průběh kurzu prosíme věnujte pozornost uvedeným informacím:

Odjezd autobusu: v 7.20 od mateřské školky. V pondělí přijďte 10 minut před odjezdem autobusu z důvodů nakládání lyží a dalších organizačních záležitostí. Současně buďte dochvilní, na nikoho nebudeme moci čekat. Předpokládáme, že v další dny se čas odjezdu posune

Návrat: 12.30 -12.45 (v závislosti na dopravě, apod.)

V pondělí přineste k autobusu:

- lyže svázané páskou na lyže (nic nákladného - nezaručujeme návratnost původního kusu)

- lyžařské boty

- helmu + brýle (Pro všechny děti máme k dispozici přilby a bezpečnostní vesty k zapůjčení. Pokud budete dávat dítěti vlastní helmu a brýle, musí si malý lyžař kontrolovat připevnění brýlí. Není bohužel v našich silách uhlídat vše, děkujeme za pochopení.) Lyžařské vybavení zůstává po celou dobu trvání kurzu ve Ski areálu a vrací se zpět v pátek.

- potvrzení ze servisu či půjčovny o seřízení lyží nebo čestné prohlášení zákonného zástupce

- chcete-li dát dítěti náhradní rukavice a ponožky apod. – předejte je v igelitové tašce (podepsané celým jménem včetně názvu školky) paní učitelce před autobusem

- Prosíme: nedávejte dětem batůžky!!!!

Vybavení malého lyžaře:

Dítě odjíždí od školky v teplém nepromokavém oblečení včetně rukavic, čepice nebo kukly, přizpůsobenému aktuálnímu počasí (Upozornění pro děvčátka: sponky a copánky mohou pod přilbou tlačit – přizpůsobte úpravu vlasů situaci. U čepic pozor na bambule, pod přilbu se nevejdou.)

DŮLEŽITÉ:

Prosíme o viditelné podepsání lyží, bot, přilby i brýlí nejlépe lihovým fixem. Je omyvatelný acetonem, takže lze použít i na věci zapůjčené. Případně použijte voděodolnou samolepku. Současně centrofixem podepište i běžnou obuv a oblečení (zkrátka cokoli – co dítě dovede sundat.) Ušetříte nám čas, který ztrácíme hledáním majitelů nepodepsaných věcí. Raději si ho užijeme na lyžích!

Jídlo a pití:

V areálu bude po celou dobu k dispozici teplý čaj. V polovině výuky je plánovaný čas na svačinu, kterou zajišťuje MŠ.

 

Na všechny účastníky se těší organizátorka Pavla Novotná

ve spolupráci se Ski areálem a lyžařskou školou Chotouň Jílové u Prahy.

Jakékoliv další informace naleznete na našich stránkách: www.hravelyzovani.cz