Soutěž o nej sněhuláka

03.01.2024 13:20

Naše mateřská škola vyhlašuje 

Soutěž o nej sněhuláka

V lednu by měla být zima. Ta pravá. Sníh, led, rampouchy, zamrzlá okna… bohužel není. S dětmi si budeme o zimě povídat a vzpomínat jak taková zima vypadá. A tak nás napadlo, že bychom si mohli zimu ještě lépe navodit. Co takhle uspořádat výstavu sněhuláků. Sníh bohužel není, tak můžete sněhuláka vyrobit z libovolného materiálu. Vše necháme na vaší fantazii a fantazii vašich dětí. Včetně jeho velikosti a dalších doplňků.

Pokud se chcete zúčastnit naší soutěže, vymyslete a vytvořte doma sněhuláka podle vašich představ a fantazie. Samozřejmě budeme rádi, pokud se do tvoření zapojí celá vaše rodina. Všechny výrobky budou vystaveny venku v podloubí.

A kdo rozhodne o vítězi? Všechny děti, rodiče, prarodiče, sourozenci a návštěvníci školky. Autoři vítězného díla obdrží zajímavou cenu. Malá odměna bude připravena také pro všechny ostatní zúčastněné. Pokud máte chuť se naší soutěže zúčastnit, přineste své výrobky do školky v pondělí 15.1. dopoledne, abychom vše mohli připravit a vystavit. Vyhodnocení soutěže proběhne v pátek 26.1.  Věříme, že se nám sejde spousta krásných výrobků a že přijdete hodnotit celá rodina. Na vaše výtvory už se moc těšíme.