Přerušení dodávky elektřiny v Topolské

25.10.2011 13:38

Jak jsme již informovali, na pátek 4.11. a pátek 11.11. je nahlášeno přerušení dodávky elektřiny do školky v Topolské. Tyto dva dny bude provoz řešen následovně:

Pátek 4.11.

Podařilo se zajistit náhradní prostory a to v Domě s pečovatelskou službou (DPS) na Vráži. Je zde společenská místnost, kde bychom s dětmi mohli být. Jsou zde stoly a židle, sociální zařízení a topí se. Dětem do DPS dovezeme hračky a nějaké pomůcky, abychom tam mohli strávit celý den. V DPS je také vybavená jídelna, děti zde budou mít zajištěný teplý oběd, který bude dovezen z jídelny v ZŠ. Protože je nutné oznámit zainteresovaným přesný počet dětí, které v tento den využijí toto náhradní řešení, prosím, oznamte co nejdříve ve školce, zda tento den vaše dítě přijde do školky nebo ne. Vaše rozhodnutí nahlaste nejpozději do úterý 1.11.

Pátek 11.11.

Bohužel, v tento den je již společenská místnost v DPS obsazená. Takže tyto prostory využít nemůžeme. Jediný další volný prostor, kde bychom mohli být, je sokolovna v Černošicích. Bohužel sokolovna není vybavená na celodenní pobyt dětí, nejsou tam stoly ani židle. Místnost je sice vytápěna, ale na teplotu vhodnou ke cvičení, takže by děti musely být teple oblečené a mít teplou obuv. V tomto prostředí by se ani nedalo pro děti zajistit stravování. Vzhledem k počasí  není možné, aby byly děti venku. Z tohoto důvodu zřizovatel souhlasil s tím, že tento den bude školka uzavřena a nebude žádný náhradní provoz. Pokud v tento den někdo nutně potřebujete zajistit umístění vašeho dítěte, obraťte se na vedení školky.

 

Děkujeme vám za pochopení a doufáme, že se další přerušení dodávky elektřiny nebude v nejbližší době opakovat.