Plavání 2023 - 2.etapa

17.04.2023 11:20

Od ČTVRTKA 11.5.2023 začneme jezdit do bazénu v Radotíně na druhou část plaveckého výcviku. Jezdíme autobusem, který nás zaveze až před bazén a zase zpátky ke školce. Další lekce jsou vždy každý čtvrtek až do 22.6.2023. Lekcí bude v druhé části 7.

Cena výcviku je 1050,-Kč. Cena dopravy je 700,- Kč. Cena celkem je 1750,- Kč a vybírá se hotově ve školce nejpozději do 9.5.2023

Dětem dejte s sebou batůžek na záda a do něj: nejlépe župan, popřípadě větší osušku, plavky, plastovou lahvičku s pitím a kapesník. Kdo má delší vlasy, je nutné dát je do culíku a s sebou mít gumovou čepici. 

Pokud je někomu v autobuse špatně, je nutné to ve školce předem nahlásit! Přineste do školky kinedryl nebo jiný přípravek, který užíváte a my ho dětem před jízdou dáme.

Nedávejte dětem punčocháče pod kalhoty, tílka pod trika a podobně. Nikde venku nebudeme a v autobuse je teplo. Dětem by to jenom komplikovalo svlékání před plaváním.

Ráno před plaváním se děti ve školce nasvačí. Je tedy nezbytně nutné, abyste chodili včas a v 8 hodin už byli převlečení ve školce! Po plavání se vracíme do školky na oběd.

Na plavání jezdíme všichni, ve školce nikdo nezůstává. Dítě, které nebude plavat, si, prosím, nechte doma. Děkuji za pochopení.