Plavání 2019

08.01.2019 11:13

Od pátku 8.2.2019 začneme jezdit do bazénu v Radlicích na Plavecký výcvik. Odjezd od školky je v 9.00 hodin. Všechny děti přiveďte do školky  v 8.00 hodin, jako vždy, abychom se před odjezdem stačili nasvačit. Autobus nás zaveze až před bazén a zase zpátky ke školce. Další lekce jsou vždy v pátek. Pouze 15.2. A 1.3. Se plavání nekoná, protože jsou jarní prázdniny. Lekcí bude celkem 17.

Cena výcviku je 1530,-Kč. Cena dopravy je 1580,- Kč .

Cena celkem je 3200,- Kč a vybírá se hotově ve školce nejpozději do 6.2.

Dětem dejte s sebou do batůžku: nejlépe župan, popřípadě větší osušku, plavky, plastovou lahvičku s pitím a kapesník. Kdo má delší vlasy, je nutné dát je do culíku a s sebou mít gumovou čepici. Komu je v autobuse špatně, dejte mu kinedryl nebo jiný přípravek a nahlaste to paní učitelce.

Po každém plavání děti navštěvují saunu, ve které se důkladně ohřejí a oschnou, takže ručník nepoužívají na utírání.

Některé zdravotní pojišťovny přispívají dětem na plavecký výcvik. Pokud budete chtít tento nárok uplatnit, informujte mne o tom, když budete odevzdávat peníze. Je nutné vystavit doklad a potvrzení na konkrétní dítě. Po odevzdání peněz již nejdou potřebné doklady zpětně vystavit.

Z plavání se vracíme do školky zpět na oběd.

Protože jezdíme letos na plavání všichni, ve školce nikdo nezůstává. Není tedy možné, aby dítě, které nebudete chtít dát výjimečně plavat, zůstalo ve školce. Pokud je nastydlé a nechcete, aby plavalo, nemůže ani do školky, protože do školky se přijímají pouze zdravé děti. Takové dítě musí zůstat doma. Děkuji za pochopení